Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi eline kına görmek

Rüyada kendi eline kına görmek

Rüyada kendi eline kına görmek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, sevinç ve mutluluğa, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, konforundan da ödün vereceğine delalettir.

Rüyada kendi eline kına gördüyseniz:

  • Finansal, gayrimenkullerle ilgili ya da ailevi konularda sempatikliğinizi ön plana çıkartmalısınız.Bu durum olayların sizin istediğiniz şekilde ilerlemesini sağlayabilir.

Rüyada arkadaşının ellerini kınalı görmek hata yapılacağına, dileklerinin kabul olacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına alamet eder.

Rüyada ellerime kına yakmak yıkılacağına, üzüleceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinin eline kına yakmak elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, ileride çok zengin biri olacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada elinde kına yakılmış görmek karanlık geçen günlere güneş doğacağına, dini bütün bir eşe sahip olacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine işarettir.

Rüyada kınalı eller görmek sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin eline kına yakıldığını görmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, canının sıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ellerini kınalı görmek kalabalık bir aileye sahip olunacağına, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına yorulur.

Rüyada ölünün eline kına yakmak işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments