Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin ellerini kınalı görmek

Rüyada birinin ellerini kınalı görmek

Rüyada birinin ellerini kınalı görmek kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, girilen işlerde şansın yüksek olacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin ellerini kınalı gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ilişkilerinizi yeniden yapılandırabilir veya sonlandırabilirsiniz.

Rüyada ellerimi kınalı görmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada elleri kınalı kadın görmek sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin elini kınalı görmek çok iyi işler gerçekleştireceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada el ve ayağa kına yakmak bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına delalet eder.

Rüyada saçına ve eline kına yakmak aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, kurulu düzeni olacağına rivayet eder.

Rüyada erkek elinde kına görmek helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün eline kına yakmak tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ele kına yakmak zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, çok büyük yenilikler yapacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments