Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini elleri kınalı görmek

Rüyada birini elleri kınalı görmek

Rüyada birini elleri kınalı görmek işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, çok büyük bir rahata ereceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada birini elleri kınalı gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi işini kendi yapsın, karışmamanızda fayda var.

Rüyada kendi eline kına görmek başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, ne yapacağını şaşıracağına işaret etmektedir.

Rüyada sol elinde kına görmek hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada elleri kınalı kadın görmek yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin eline kına yakıldığını görmek maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, zevki sefa içinde olacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada iki ele kına yakmak yüksek bir makamı olacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin ellerini kınalı görmek enerjisini toplayacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eline kına yakılmış görmek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına işarettir.

Rüyada çocuğun eline kına yakmak hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments