Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi ellerini kınalı görmek

Rüyada kendi ellerini kınalı görmek

Rüyada kendi ellerini kınalı görmek lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, hayırlı bir haber alınacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, refah içinde olacağına, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada kendi ellerini kınalı gördüyseniz:

  • Hep onların aramasını beklemeyin.

Rüyada birinin ellerini kınalı görmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada kendi eline kına yakıldığını görmek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya alamet etmektedir.

Rüyada ellerinde kına görmek yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına delalettir.

Rüyada ellere kına yakmak sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, mali olarak küçüleceğine yorulur.

Rüyada ele ayağa kına yakmak sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ellerine kına yakılmış görmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eline ve ayağına kına yakmak sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına işarettir.

Rüyada ellere ve ayaklara kına yakmak yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments