Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akrabayı dudaktan öpmek

Rüyada akrabayı dudaktan öpmek

Rüyada akrabayı dudaktan öpmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada akrabayı dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Hakkınızda yapılan konuşmalar veya haberler zamanınızı alabilir.

Rüyada akrabayı dudaktan öpmek parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada bi kızı dudağından öpmek herhangi bir sorun yaşamayacağına, desteksiz kalacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada arkadaşı dudaktan öpmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızı dudaklarından öpmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilini dudaktan öpmek onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi dudağından öpmek kaybetmeyi göze alamayacağına, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine inanılır.

Rüyada dudağından öpmek zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada erkekle dudaktan öpmek mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, kazançlı kapıların açılacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments