Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeği dudağından öpmek

Rüyada bebeği dudağından öpmek

Rüyada bebeği dudağından öpmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, stres içinde günler geçireceğine, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, geniş geniş yaşayacağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına delalet eder.

Rüyada bebeği dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Başarılı olacağınız yöne giriş yaptınız veya o yöne doğru yönlendiriliyorsunuz.

Rüyada bebeği dudağından öpmek daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına delalettir.

Rüyada bebeğin dudağından öpmek iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, hile ile mal elde edeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi dudaktan öpmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada eşinin dudağından öpmek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada zorla dudaktan öpmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşı dudaktan öpmek spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, bir sebeple zorluklara düşüleceğine yorulur.

Rüyada anneyi dudaktan öpmek bekarlar için güzel bir evliliğe, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanı dudağından öpmek rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments