Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin ayağını öpmek

Rüyada bebeğin ayağını öpmek

Rüyada bebeğin ayağını öpmek fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, toplumda iyi bir yer edineceğine, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada bebeğin ayağını öpmek gördüyseniz:

  • Yeni projelere başlayabilir, planlar yapabilirsiniz.

Rüyada bebeğin ayağını öpmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine yorulur.

Rüyada bebek ayağı öpmek sosyal hayatında da mutlu olacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına inanılır.

Rüyada ölmüş birinin ayağını öpmek gelir elde edeceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin ayağını öpmek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, ele geçen parada artış olacağına yorulur.

Rüyada ayağın altını öpmek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada ölen kişinin ayağını öpmek sıkıntıların büyüyeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada birinin ayağının altını öpmek aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bayan ayağı öpmek sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments