Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağın altını öpmek

Rüyada ayağın altını öpmek

Rüyada ayağın altını öpmek iş için gurbete gidileceğine, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, bütçesinin küçüleceğine, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına delalettir.

Rüyada ayağın altını öpmek gördüyseniz:

  • Belirsizlikler kafanızı karıştırabilir.

Rüyada birinin ayağının altını öpmek maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına delalettir.

Rüyada ölünün ayağının altını öpmek dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına işarettir.

Rüyada başkasının ayağının altını öpmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada ayak altını öpmek ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine işaret eder.

Rüyada ayağın altını öpmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada annenin ayağının altını öpmek her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, ondan faydalanacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada ölen birinin ayağını öpmek malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, eski huzurun yeniden sağlanacağına, dedikodu edeceğine tabir olunur.

Rüyada ayak altı öpmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments