Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin ayağının altını öpmek

Rüyada birinin ayağının altını öpmek

Rüyada birinin ayağının altını öpmek ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, alınganlıkların hasıl olacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada birinin ayağının altını öpmek gördüyseniz:

  • Size haberler taşıyan kimseye fazla güvenmemelisiniz.

Rüyada ayağın altını öpmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada annenin ayağının altını öpmek ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, ferah bir döneme girileceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ayağının altını öpmek iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının ayağının altını öpmek sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, haneden birinin ayrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak altını öpmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün ayağının altını öpmek verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına alamet eder.

Rüyada şeyhin ayağını öpmek bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, kazancının günden güne düşeceğine, ortaklıkların bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin ayağını öpmek maddi açıdan dibe vurulacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments