Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinin ayağını öpmek

Rüyada ölmüş birinin ayağını öpmek

Rüyada ölmüş birinin ayağını öpmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına inanılır.

Rüyada ölmüş birinin ayağını öpmek gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler değişimi tetikliyor.

Rüyada ölen birinin ayaklarını öpmek bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, bol şanslı bir döneme girileceğine, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine delalettir.

Rüyada kadın ayağı öpmek imkânlarının çoğalacağına, eğlenceli günler geçireceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne ayağını öpmek bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü ayağı öpmek rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada annenin ayağını öpmek yani babasına benzeyeceğine, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada ölen kişinin ayağını öpmek Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş babanın ayağını öpmek elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, ailesi ile mutlu olacağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin ayaklarını öpmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, ettiği bütün duaların kabul olacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments