Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayan ayağı öpmek

Rüyada bayan ayağı öpmek

Rüyada bayan ayağı öpmek art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, kötü haberler alınacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada bayan ayağı öpmek gördüyseniz:

  • Hayranlarınız veya size yardımcı olmak isteyen kişiler var.

Rüyada bayan ayağı öpmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, parasının üstüne para ekleyeceğine işaret eder.

Rüyada bayan ayağı görmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına delalettir.

Rüyada bayan arkadaşını öpmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına işarettir.

Rüyada bayanı öpmek küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, giderlerin artış göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bayan eli öpmek hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, kendi işine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bayanı dudaktan öpmek kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine delalettir.

Rüyada bayan öpmek çözümlere ve çarelere kavuşacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir bayanın elini öpmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments