Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin ayağını öpmek

Rüyada sevgilinin ayağını öpmek

Rüyada sevgilinin ayağını öpmek sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, kişinin çocuk hasreti çekeceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin ayağını öpmek gördüyseniz:

  • Sıkıntılar beklenmedik anlarda çıkarlar.

Rüyada sevgilinin ayaklarını öpmek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin ayağını öpmek uğranılan zararın telafi edileceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada ölen babanın ayağını öpmek şansın döneceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, maddi olarak zayıflayacağına rivayet eder.

Rüyada bayan ayağı öpmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birinin ayağını öpmek kurulu bir düzene sahip olacağına, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, hırpalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü ayağı öpmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, işlerin günden güne daha da artacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kocanın ayağını öpmek sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, kendisine gelemeyeceğine delalettir.

Rüyada annenin ayağının altını öpmek hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments