Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen kişinin ayağını öpmek

Rüyada ölen kişinin ayağını öpmek

Rüyada ölen kişinin ayağını öpmek hayır işleri yapacağına, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada ölen kişinin ayağını öpmek gördüyseniz:

  • Eğitiminizi, belli ekspertiz konularını veya yeteneklerinizi ilgilenirden bilgiler toplayabilirsiniz.

Rüyada ölen kişinin ayağını öpmek üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına inanılır.

Rüyada anne ayağı öpmek sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, geleceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadının ayağını öpmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına delalettir.

Rüyada ayak altı öpmek iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annenin ayağını öpmek aksiliklerin yaşanacağına, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin ayağını öpmek başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, şifa göreceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin ayağını öpmek ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada el ve ayak öpmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments