Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin altını ıslattığını görmek

Rüyada bebeğin altını ıslattığını görmek

Rüyada bebeğin altını ıslattığını görmek yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, borçlarının da kapanacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, işlerinde başarı elde edeceğine, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, ister istemez başının belaya gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebeğin altını ıslattığını gördüyseniz:

  • Doğru dürüst ilerlemeyen bir planı, düzenlemeyi veya projeyi değiştirebilecek değişiklikler yapmanıza olanak tanıyacak fırsatlar bekliyor olabilirsiniz.

Rüyada bebeğin altını ıslattığını görmek ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına yorulmaktadır.

Rüyada altını ıslatan bebek görmek özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına yorulur.

Rüyada altını ıslatmış bebek görmek birlik ve dayanışma halinde olacağına, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada altını ıslatmak sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, evlenme yolunda adım atacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun altını ıslattığını görmek o kapıyı kapatacağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin altını ıslattığını görmek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine işarettir.

Rüyada başkasının altını ıslattığını görmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada altını ıslatan birini görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments