Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altını ıslatan bebek görmek

Rüyada altını ıslatan bebek görmek

Rüyada altını ıslatan bebek görmek eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, dertlerin ve sorunların artacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, yaşanan tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Rüyada altını ıslatan bebek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkabilecek bilgileri veya haberleri ya da yeni gelişmeleri mevcut planlarınızın devamlılığı yararına kullanabilir ya da gerekli değişikliklerin yapılmasını sağlayabilirsiniz.

Rüyada bebeğin altını ıslattığını görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, başarıları ile tanınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altını ıslatan bebek görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada altını ıslatmış bebek görmek başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada yağmur altında ıslanmamak dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına alamet etmektedir.

Rüyada altını ıslatan birini görmek maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada altını ıslattığını görmek hastalanacağına, üzüleceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin altını ıslattığını görmek ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine delalettir.

Rüyada altına ıslatmak özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments