Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altını ıslatmış bebek görmek

Rüyada altını ıslatmış bebek görmek

Rüyada altını ıslatmış bebek görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine alamet eder.

Rüyada altını ıslatmış bebek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda yalnızca sizin için önemli olan bir projeye odaklanmanız gerekiyor.

Rüyada bebeğin altını ıslattığını görmek projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, istediği gibi yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada altını ıslatmış bebek görmek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına tabir olunur.

Rüyada altını ıslatan bebek görmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin altını ıslattığını görmek davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, zararların üst üste geleceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına delalet eder.

Rüyada altını ıslattığını görmek lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmur altında ıslanmamak ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, insanlarla arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada altına ıslatmak başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, zenginliğe sahip olunacağına delalettir.

Rüyada altını ıslatan birini görmek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, bununla kalmayarak iflas edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments