Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altını ıslatmak

Rüyada altını ıslatmak

Rüyada altını ıslatmak kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, moralsiz ve düşünceli olacağına, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, kendisine yeni uğraşlar bulacağına alamet eder.

Rüyada altını ıslatmak gördüyseniz:

  • Sevmediğiniz kimselere karşı büyük bir üstünlük sağlayabilirsiniz.

Rüyada çocuğunun altını ıslattığını görmek bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, kafasının karışacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının altını ıslattığını görmek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, ancak yılmayacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada altını ıslatan birini görmek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, takdir edilen kişi olacağına delalet eder.

Rüyada altını ıslatan bebek görmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, çok büyük bir mutluluk duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada altını ıslattığını görmek eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına delalet etmektedir.

Rüyada altına ıslatmak kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada yağmur altında ıslanmamak işini en iyi şekilde yapacağına, istediği gibi yaşayacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeğin altını ıslattığını görmek dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, elde edilecek menfaatlere, ister istemez başının belaya gireceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments