Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının altını ıslattığını görmek

Rüyada başkasının altını ıslattığını görmek

Rüyada başkasının altını ıslattığını görmek iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, sağlık sorunlarının artacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine inanılır.

Rüyada başkasının altını ıslattığını gördüyseniz:

  • Beyaz dediğinizde siyah anlayan, siyah dediğinizde beyaz diyen kişiler veya hiçbiri değilse, tamamen karışıklıklara bağlı yanlış anlaşılmalar sabrınızı sınamanızı sağlayabilir.

Rüyada altını ıslatan bebek görmek göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine işarettir.

Rüyada yağmur altında ıslanmamak çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine işaret eder.

Rüyada bebeğin altını ıslattığını görmek içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının altını ıslattığını görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine işarettir.

Rüyada altına ıslatmak işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, başarının düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin altını ıslattığını görmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine inanılır.

Rüyada altını ıslattığını görmek hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, huzur ve saadet bulacağına yorulur.

Rüyada altını ıslatan birini görmek çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments