Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altını ıslatan birini görmek

Rüyada altını ıslatan birini görmek

Rüyada altını ıslatan birini görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, kazancınızın artacağına, aradaki buzları eriteceğine, gözyaşına ve kedere boğulacağına işaret etmektedir.

Rüyada altını ıslatan birini gördüyseniz:

  • Birisinden yardım ya da önemli sayılabilecek bir iyilik görmeniz mümkündür.

Rüyada altına ıslatmak zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, aksi takdirde çaresiz kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altını ıslattığını görmek eline geçen kazancı daha da arttıracağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına yorulur.

Rüyada birinin altını ıslattığını görmek hayat içinde çok rahat edeceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına yorulur.

Rüyada yağmur altında ıslanmamak ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, bereketli günler geçirileceğine, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına delalettir.

Rüyada bebeğin altını ıslattığını görmek parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine delalet eder.

Rüyada çocuğunun altını ıslattığını görmek zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine delalettir.

Rüyada altını ıslatan bebek görmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada başkasının altını ıslattığını görmek işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments