Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun altını ıslattığını görmek

Rüyada çocuğunun altını ıslattığını görmek

Rüyada çocuğunun altını ıslattığını görmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğunun altını ıslattığını gördüyseniz:

  • Kolayca başa çıkmanız mümkün olan konular size yapılması imkansız ya da çok zor işler olarak görünebilirler.

Rüyada çocuğunun altını ıslattığını görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının altını ıslattığını görmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada altını ıslattığını görmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, geçim derdinin biteceğine, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine rivayet eder.

Rüyada altına ıslatmak borçlanacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmur altında ıslanmamak aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada altını ıslatmış bebek görmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına delalettir.

Rüyada altını ıslatan birini görmek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ne yapacağına karar veremeyeceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada altını ıslatmak sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, bazen fakirlik görüleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments