Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin altını ıslattığını görmek

Rüyada birinin altını ıslattığını görmek

Rüyada birinin altını ıslattığını görmek çok istenen hedeflere ulaşılacağına, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına delalet eder.

Rüyada birinin altını ıslattığını gördüyseniz:

  • Olumlu düşünmeli, fırsatları görmeye çalışmalısınız.

Rüyada altını ıslatan bebek görmek dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin altını ıslattığını görmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine inanılır.

Rüyada başkasının altını ıslattığını görmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada altını ıslattığını görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada bebeğin altını ıslattığını görmek dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada altına ıslatmak olumsuz haberler alacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altını ıslatmak kapanan kapıların açılacağına, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına yorulur.

Rüyada çocuğunun altını ıslattığını görmek durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments