Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin pislediğini görmek

Rüyada bebeğin pislediğini görmek

Rüyada bebeğin pislediğini görmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, umutsuzluğa düşeceğine, sevinç gözyaşları dökmeye, canın sıkılacağına, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine delalettir.

Rüyada bebeğin pislediğini gördüyseniz:

  • Çalan kapıları açmayı unutmayın.

Rüyada bebeğin altına pislediğini görmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeğin pislediğini görmek hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada pantolonuna pislemek başarıları ile konuşulacağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaba pislemek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğun altını pislediğini görmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, yeni kapılar açılacağına yorulur.

Rüyada sokağa pislemek zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına tabir olunur.

Rüyada kurt pislemek her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada ölünün pislediğini görmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments