Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzından balgam çıktığını görmek

Rüyada ağzından balgam çıktığını görmek

Rüyada ağzından balgam çıktığını görmek kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, ufkunun açılacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağzından balgam çıktığını gördüyseniz:

  • Farkında olun veya olmayın son zamanlarda biraz zayıf düştünüz.

Rüyada ağzından balgam çıktığını görmek yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada ağzından balgam atmak kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, başarılı olacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balgam tükürdüğünü görmek tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, tövbe etmeden vefata, gözden düşeceğine, ayıplanacağına işaret eder.

Rüyada yerde balgam görmek tecrübe sahibi olacağına, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, başarısızlığa düşeceğine yorulur.

Rüyada balgam çıkarmaya çalışmak çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine işarettir.

Rüyada yeşil balgam görmek iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, hayallere kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil balgam çıkarmak sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına rivayet eder.

Rüyada ağız dolusu balgam çıkarmak iş ve mekan değiştireceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, mubah olmayan yollara sapacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments