Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzından balgam atmak

Rüyada ağzından balgam atmak

Rüyada ağzından balgam atmak borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, gönül sızılarının dineceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, rahatının yerinde olacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, işsizin iş bulacağına alamet eder.

Rüyada ağzından balgam atmak gördüyseniz:

  • Güçlü bir konumdasınız.

Rüyada ağzından balgam atmak huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada ağzından balgam çıktığını görmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada ağızdan balgam çıkarmak eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada siyah balgam görmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada balgam çıkarmak eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının balgamını görmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada balgam tükürmek mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine inanılır.

Rüyada birinin balgam çıkardığını görmek sıkıntı ve zahmet çekileceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments