Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerde balgam görmek

Rüyada yerde balgam görmek

Rüyada yerde balgam görmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, işlerinin çoğalacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine işarettir.

Rüyada yerde balgam gördüyseniz:

  • Bazı çelişkili veya problemli durumlar kendini göstermeye başlayabilir.

Rüyada yerde balgam görmek kazancının tükenmeyeceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil balgam çıkarmak çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada sarı balgam çıkarmak yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada balgam tükürmek borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük balgam çıkarmak yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına işaret etmektedir.

Rüyada balgam tükürdüğünü görmek boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, işlerini sabırla yoluna koyacağına delalettir.

Rüyada siyah balgam tükürmek her şeyin durağan şekilde süreceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada balgam kusmak gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, kısa sürede evlat sahibi olacağına, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments