Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağız dolusu balgam çıkarmak

Rüyada ağız dolusu balgam çıkarmak

Rüyada ağız dolusu balgam çıkarmak hayallerin yarıda kalacağına, işlerinin çoğalacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına delalet eder.

Rüyada ağız dolusu balgam çıkarmak gördüyseniz:

  • Bardağın dolu tarafını önemsemekte fayda var.

Rüyada ağız dolusu balgam çıkarmak azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, haneye dertlerin gireceğine  yorulmaktadır.

Rüyada avuç dolusu balgam çıkarmak maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine işarettir.

Rüyada ağızda balgam görmek insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, güzel huylarının değişeceğine, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına delalettir.

Rüyada sürekli balgam çıkarmak sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına rivayet eder.

Rüyada boğazından balgam çıkarmak ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balgam çıkarmaya çalışmak birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, işlerdeki karın artacağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine inanılır.

Rüyada yeşil balgam çıkarmak rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, insanların hayranlığını kazanacağına alamet eder.

Rüyada öksürerek balgam çıkarmak iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments