Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil balgam görmek

Rüyada yeşil balgam görmek

Rüyada yeşil balgam görmek sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, gelir elde edeceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil balgam gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizde sıkışıklıklara bağlı sorunlar oluşabilir.

Rüyada yeşil balgam çıkartmak çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, sorunların aşılacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil balgam görmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil balgam çıkarmak işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, o masumların bedduasını alacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada öksürerek balgam çıkarmak sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına delalet eder.

Rüyada yerde balgam görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, yalan söyleyeceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine inanılır.

Rüyada balgam çıkarmak bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağzından balgam atmak çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, her zaman çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada sarı balgam çıkarmak sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments