Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah balgam görmek

Rüyada siyah balgam görmek

Rüyada siyah balgam görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada siyah balgam gördüyseniz:

  • Tüm iletişim konularında zorlanacaksınız.

Rüyada siyah balgam görmek haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah balgam çıkarmak rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah balgam tükürmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada balgam kusmak mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına işaret eder.

Rüyada büyük balgam çıkarmak sorunlu olaylarla karşılaşacağına, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, dualarının gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balgam tükürdüğünü görmek büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, verdiği sözleri tutacağına, işlerinin daha da iyi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı balgam çıkarmak rahatının yerinde olacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, onlara sanat öğreteceğine yorulur.

Rüyada ağzından balgam atmak nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments