Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balgam tükürmek

Rüyada balgam tükürmek

Rüyada balgam tükürmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada balgam tükürmek gördüyseniz:

  • Paranızı korumalısınız.

Rüyada siyah balgam tükürmek geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, büyük tartışmaların sonlanacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada balgam tükürmek gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına inanılır.

Rüyada balgam tükürdüğünü görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, mallarının ve kazancının çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağzından balgam çıktığını görmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada balgam çıkarmaya çalışmak tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, imkânlarının çoğalacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine tabir olunur.

Rüyada ağzından balgam atmak tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı balgam çıkarmak sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına işaret eder.

Rüyada öksürerek balgam çıkarmak uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments