Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytanın boğduğunu görmek

Rüyada şeytanın boğduğunu görmek

Rüyada şeytanın boğduğunu görmek büyük işlere imza atacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine işaret eder.

Rüyada şeytanın boğduğunu gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım için zaman harcayabilirsiniz.

Rüyada şeytanın boğduğunu görmek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, işlerinin ters gideceğine alamet eder.

Rüyada şeytanı boğmak hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine inanılır.

Rüyada şeytan boğmak arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşmanı boğmak verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada koyun boğmak rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavuk boğmak verilen emeğin boşa gideceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına delalettir.

Rüyada cini boğmak halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşmanını boğmak yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments