Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuga tokat atmak

Rüyada çocuga tokat atmak

Rüyada çocuga tokat atmak kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, yapılan işin bol kazanç getireceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, yolunun ve geleceğinin açık olacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuga tokat atmak gördüyseniz:

  • Aşk isteğiniz ağırlık kazanacak.

Rüyada çocuga tokat atmak sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına yorulur.

Rüyada çocuga süt emzirmek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine yorulur.

Rüyada olan çocu görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Rüyada çelik çomak oynamak iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına inanılır.

Rüyada çocuga çarpmak maddi olarak eksiye düşüleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada çocuga ayakkabı giydirmek rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına delalettir.

Rüyada çocuga isim vermek çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada çocuga yardım etmek kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments