Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaynanaya tokat atmak

Rüyada kaynanaya tokat atmak

Rüyada kaynanaya tokat atmak ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaynanaya tokat atmak gördüyseniz:

  • Hissi güçlükler ile mucadele etmek zorunda kalabilirsiniz yani bazı olaylara karşı dikkatli olmalısınız.

Rüyada kaynanaya tokat atmak işlerinin de hal yoluna gireceğine, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, üzüntülerinin biteceğine işarettir.

Rüyada kaynanadan tokat yemek insanlar tarafından tanınan biri olacağına, rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine rivayet eder.

Rüyada küçük çocuğa tokat atmak her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, kazancının çok düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kendine tokat atmak sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada kocasına tokat atmak evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, talihin yüzlerine güleceğine, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiye tokat atmak birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşine tokat atmak kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuga tokat atmak huzurunun yerinde olacağına, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments