Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğe muz yedirmek

Rüyada bebeğe muz yedirmek

Rüyada bebeğe muz yedirmek aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, üzücü haberler alacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına delalet eder.

Rüyada bebeğe muz yedirmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda sadece deneme amaçlı ya da iddialara istinaden girişimlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada bebeğe muz yedirmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, üzerindeki yükten kurtulacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada muz yediğini görmek şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada maymunun muz yediğini görmek sosyal çevrenin değiştirileceğine, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine alamet eder.

Rüyada birinin muz yediğini görmek başarılarının çoğalacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, bereketli günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüye muz yedirmek rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine işaret eder.

Rüyada bebeğe pilav yedirmek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yedi parmaklı bebek görmek sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeği yemek yedirmek önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments