Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye muz yedirmek

Rüyada ölüye muz yedirmek

Rüyada ölüye muz yedirmek hayallerin gerçekleştirileceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, sevdiğini söyleyeceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına tabir olunur.

Rüyada ölüye muz yedirmek gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz size önemli fırsatlar sunabilir.

Rüyada ölüye muz yedirmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada muz yediğini görmek özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, bundan güç ve cesaret alacağına, hatalı yollara gireceğine delalettir.

Rüyada bebeğe muz yedirmek yoğun stres altında kalacağına, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, kimseye minnet etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada birinin muz yediğini görmek fakirleşeceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine delalet eder.

Rüyada maymunun muz yediğini görmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, esenliğe ve feraha kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye muz vermek onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, kişinin her işi severek yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüden muz almak kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine alamet eder.

Rüyada ölü birine tatlı yedirmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, de rahatının yerine geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments