Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeği yemek yedirmek

Rüyada bebeği yemek yedirmek

Rüyada bebeği yemek yedirmek feraha ereceğine, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, can sıkıcı haberler işiteceğinize, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, yarasını saracağına, bir sebeple yataklara düşeceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına delalettir.

Rüyada bebeği yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanmanızı sağlayacak işlerle ilgilenmeli, mümkünde evde vakit geçirmeye çalışmalısınız.

Rüyada bebek yemek yedirmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeği yemek yedirmek güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine işaret eder.

Rüyada bir bebeğe yemek yedirmek tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada bebeğe yemek yediğini görmek güzel bir geleceğin yaklaşmasına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, tatlı yorgunluklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada erkek bebek yemek yedirmek aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebeğin yemek yediğini görmek fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeğe yemek yedirmek gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına yorulur.

Rüyada yedi bebek görmek kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments