Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maymunun muz yediğini görmek

Rüyada maymunun muz yediğini görmek

Rüyada maymunun muz yediğini görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına işaret eder.

Rüyada maymunun muz yediğini gördüyseniz:

  • Fikir uyuşmazlıklarıyla vakit kaybetmemeli, uzlaşmacı olmalı, size uymayan durumlar varsa, yalnız ilerlemelisiniz.

Rüyada maymunun muz yediğini görmek meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada maymun ve muz görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  yorulur.

Rüyada maymuna muz vermek aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına yorulmaktadır.

Rüyada muz yiyen maymun görmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada birinin muz yediğini görmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğe muz yedirmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye muz yedirmek iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada muz yediğini görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, aradığı çareleri bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments