Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğe pilav yedirmek

Rüyada bebeğe pilav yedirmek

Rüyada bebeğe pilav yedirmek epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma işaret eder.

Rüyada bebeğe pilav yedirmek gördüyseniz:

  • Resmi kurum veya kuruluşlarla işlerinize zaman ayırabilir, hukuki veya değil değişik anlaşmalar yapabilirsiniz.

Rüyada bebeğe pilav yedirmek hata ve günah işlemekten uzak duracağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada çocuğa pilav yedirmek yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pirinç pilavı yediğini görmek elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada nohutlu pilav yediğini görmek elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine pilav yedirmek daha fazla rızık elde edileceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada etli pilav yediğini görmek kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, hayatını ailesine adayacağına rivayet eder.

Rüyada pirinç pilavı yedirmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin pilav yediğini görmek ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments