Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muz yediğini görmek

Rüyada muz yediğini görmek

Rüyada muz yediğini görmek sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, büyük paralar kazanacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, hayallerinin gerçek olacağına delalet eder.

Rüyada muz yediğini gördüyseniz:

  • Tahmin etmediğiniz bir kişiden mektup veya telefon alırsanız sakın şaşırmayın.

Rüyada bebeğe muz yedirmek rahat bir hayatı olacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, içine kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada maymunun muz yediğini görmek bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin muz yediğini görmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada muz yediğini görmek sağlıklı bir hayat süreceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüye muz yedirmek inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, bunun için sabırsızlanacağına yorulur.

Rüyada muz yiyen maymun görmek eğer şifaysa da şifasını bulacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına işaret eder.

Rüyada birine muz vermek isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına tabir olunur.

Rüyada muz ve çilek görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, büyük başarılar kazanılacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments