Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yedi parmaklı bebek görmek

Rüyada yedi parmaklı bebek görmek

Rüyada yedi parmaklı bebek görmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, zararların yakında telafi edileceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, hasretlerin biteceğine, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, işlerinin günden güne bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yedi parmaklı bebek gördüyseniz:

  • Çevrenizi düzenlemek ya da bazı planlarınızı uygulamaya koymak için neler yapabileceğinize odaklanabilirsiniz.

Rüyada yedi parmaklı bebek görmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, dara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yedi parmak görmek dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, yatırımlarının kar getireceğine işaret eder.

Rüyada bebek parmağı görmek kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, iş hayatının düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada altı parmaklı bebek görmek işinin gücünün yaver gideceğine, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına inanılır.

Rüyada çok parmaklı bebek görmek uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin parmağını görmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmak bebek görmek iş hayatının tamamen bozulacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine delalettir.

Rüyada parmak bebek doğurmak yoklukları ve hastalıkları unutacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments