Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin muz yediğini görmek

Rüyada birinin muz yediğini görmek

Rüyada birinin muz yediğini görmek işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, sağlıkla ilgili gelişmelere, ilişkiye huzurun geleceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Rüyada birinin muz yediğini gördüyseniz:

  • Bir başkasının yanlışlığını düzeltmek size ters gelse bile, dostunuza verdiğiniz değerler prensiplerinizi esnetecek.

Rüyada birinin muz yediğini görmek maddi zararın büyük olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine tabir olunur.

Rüyada maymunun muz yediğini görmek bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına işaret eder.

Rüyada muz yediğini görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada bebeğe muz yedirmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına inanılır.

Rüyada ölüye muz yedirmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada kasayla muz görmek çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada elma ve muz görmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada poşette muz görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments