Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğe makyaj yapmak

Rüyada bebeğe makyaj yapmak

Rüyada bebeğe makyaj yapmak uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine alamet eder.

Rüyada bebeğe makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara katkıda bulunmak isteyebilirsiniz.

Rüyada bebeğe makyaj yapmak birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine delalettir.

Rüyada ölüye makyaj yapmak etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik giyip makyaj yapmak hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada baskasina makyaj yapmak iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, umutlarının yarım kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeğe makyaj yapmak başarısız ve mutsuz olacağına, stresli bir ortama gireceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yüze makyaj yapmak hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, huzurlu hissedileceğine, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi makyaj yapmak hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözlere makyaj yapmak kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments