Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüze makyaj yapmak

Rüyada yüze makyaj yapmak

Rüyada yüze makyaj yapmak problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına işarettir.

Rüyada yüze makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda çözüme ulaşma ihtimali var.

Rüyada yüze makyaj yapmak bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada yüzüne makyaj yapmak kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada makyajlı bir yüz görmek kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, rahatlığa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünü makyajlı görmek yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine inanılır.

Rüyada makyajlı yüz görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzü makyajlı görmek dertlerinin günden güne artacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada yüzünde makyaj görmek uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada makyajsız yüz görmek büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments