Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye makyaj yapmak

Rüyada ölüye makyaj yapmak

Rüyada ölüye makyaj yapmak kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüye makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Yakında hamlelerinizi yapmaya başlayabilirsiniz.

Rüyada ölüye makyaj yapmak bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına rivayet eder.

Rüyada geline makyaj yapmak yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine alamet eder.

Rüyada gözüne makyaj yapmak evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına işaret eder.

Rüyada gelin makyajı yapmak özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına işaret eder.

Rüyada aynaya bakarak makyaj yapmak bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada mor makyaj yapmak geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine delalettir.

Rüyada gözlerine makyaj yapmak onlar tarafından çok sevileceğine, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada göze makyaj yapmak fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments