Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baskasina makyaj yapmak

Rüyada baskasina makyaj yapmak

Rüyada baskasina makyaj yapmak en gösterişli arabalara bineceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada baskasina makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konular sizi tatmin etmeyebilir.

Rüyada baskasina makyaj yapmak sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı makyaj yapmak sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi makyaj yapmak yeni kişilerle tanışacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına rivayet eder.

Rüyada göz makyaj yapmak atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada göz makyajı yapmak şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah makyaj yapmak ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, verimin kaçacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada birisine makyaj yapmak övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada makyaj yapmak üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, yöneticilik koltuğuna oturacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments