Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğe krem sürmek

Rüyada bebeğe krem sürmek

Rüyada bebeğe krem sürmek dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, onun kıymetini her daim bileceğine, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına inanılır.

Rüyada bebeğe krem sürmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde veya maddi başlıklı konularda duygularınızı açıkça paylaşmanız gerekebilir.

Rüyada bebeğe krem sürmek adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, hayal gibi bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yüzünü krem sürmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına inanılır.

Rüyada ellere krem sürmek daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine inanılır.

Rüyada sırtına krem sürmek zamanla daha çok para elde edeceğine, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada el kremi sürmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücuda krem sürmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına delalet eder.

Rüyada yüzüne krem sürmek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının yüzüne krem sürmek dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments