Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne krem sürmek

Rüyada yüzüne krem sürmek

Rüyada yüzüne krem sürmek işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, kendini toparlayamayacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına tabir olunur.

Rüyada yüzüne krem sürmek gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda zorlansanız bile, kendi seçiminizi kendiniz yapmalısınız.

Rüyada yüze krem sürmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, geç de olsa huzura erileceğine inanılır.

Rüyada yüze beyaz krem sürmek aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine inanılır.

Rüyada yüzüne beyaz krem sürmek onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine, üzüleceğine ve ağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzüne krem sürmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine delalettir.

Rüyada başkasının yüzüne krem sürmek ailesindeki huzurun bozulacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine alamet eder.

Rüyada yüzünü krem sürmek rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada bebeğe krem sürmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, toplum içinde daha oturaklı davranacağına yorulur.

Rüyada saçlarına krem sürmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, zor zamanların ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments