Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü krem sürmek

Rüyada yüzünü krem sürmek

Rüyada yüzünü krem sürmek kendisiyle övüneceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, saygınlığını yitireceğine, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Rüyada yüzünü krem sürmek gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınız veya komşularınızla ilgili sevindirici haberler alabilir ya da onlar kanalıyla şanslar elde edebilirsiniz.

Rüyada yüzüne beyaz krem sürmek özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, çevre değiştireceğine, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına delalettir.

Rüyada başkasının yüzüne krem sürmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine işarettir.

Rüyada yüzüne krem sürmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, kendi işinin sahibi olacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına delalettir.

Rüyada yüze beyaz krem sürmek hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüze krem sürmek kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünü krem sürmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına yorulur.

Rüyada göğsüne krem sürmek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalet eder.

Rüyada saç krem sürmek hırpalanacağına, darp edileceğine, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments