Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına büyü yapıldığını duymak

Rüyada başkasına büyü yapıldığını duymak

Rüyada başkasına büyü yapıldığını duymak hayırlı adımlar atılacağına, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, çok büyük yenilikler yapacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine işarettir.

Rüyada başkasına büyü yapıldığını duymak gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla iyimser ya da gereğinden fazla kötümser düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada büyü yapıldığını duymak maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasına büyü yapıldığını duymak bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada size büyü yapıldığını görmek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendine büyü yapıldığını öğrenmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, fakirliğinin biteceğine işaret eder.

Rüyada büyü yapıldığını söylemek helal ekmek yiyeceğine, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına alamet eder.

Rüyada büyü yapılırken görmek yeni kişilerle tanışacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına tabir olunur.

Rüyada birine büyü yapıldığını görmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine işarettir.

Rüyada başkasına büyü yapıldığını görmek sağlığından ve ağız tadından olacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments