Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendinize büyü yapıldığını görmek

Rüyada kendinize büyü yapıldığını görmek

Rüyada kendinize büyü yapıldığını görmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, düşmanından uzak olacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, borçlarını ödeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendinize büyü yapıldığını gördüyseniz:

  • Olaylar göründüğü gibi olmayabilir.

Rüyada büyü yapılırken görmek başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine alamet eder.

Rüyada bana büyü yapıldığını görmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyü yapılmış olduğunu görmek sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, bereket ve zenginlik olacağına, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere rivayet etmektedir.

Rüyada kendine büyü yapıldığını görmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, zarar getirecek bir yoldan dönmeye inanılır.

Rüyada büyü yapılmış görmek aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine işarettir.

Rüyada evine büyü yapıldığını görmek yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, o kapıyı kapatacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyü yapıldığını söylemek hayırlı kapılara ulaşacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendine büyü yapıldığını öğrenmek büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments