Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzında kurbağa görmek

Rüyada ağzında kurbağa görmek

Rüyada ağzında kurbağa görmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, bunun da rüya sahibine sorun olacağına, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına inanılır.

Rüyada ağzında kurbağa gördüyseniz:

  • Planlarda değişikliğe gidilmesi gerekebilir.

Rüyada ağzında kurbağa görmek spora başlayacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına işaret eder.

Rüyada renkli kurbağa görmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, onları okula göndereceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine rivayet eder.

Rüyada mavi kurbağa görmek zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada oyuncak kurbağa görmek rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fare ve kurbağa görmek yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada su içinde kurbağa görmek uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada kurbağa sesi duymak gönlündeki gibi sevileceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, çözüm bulmak için fikir danışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük yeşil kurbağa görmek manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments